19 d’abril 2010

El Noucentisme

Podeu ampliar la informació que teniu al llibre de text amb aquest document, o bé veure el vídeo que teniu a continuació.
Edu3.cat
Bona feina!
Com que veig que el vídeo del Dragui va tenir força èxit us adjunto també l'enllaç corresponent al Noucentisme. Veureu que fa una introducció molt àmplia al moment històric, però segur que us ajuda a comprendre millor el moviment estètic.

5 comentaris:

  1. A mi aquest video m'ha semblat que ha estat bee, per una part perque explica clarament amb coses que hi havia en el noucentisme i havien coses semblants del modernisme, i per altre part m'ha semblat una mica pesat, mes que res que estaria millor un video com el del dragui que feia representacions teatrals sobre l'auca del senyor esteve i crec que amb els videos infantils m'entero més! graciias!

    ResponElimina
  2. El vídeo és interessant, explica moltes coses, i quina quantitat d'edificis noucentistes que hi ha a Barcelona i a la resta de Catalunya!
    Crec que el noucentisme és el moviment en el què va haver-hi un avanç més gran en tots els aspectes la societat, però sobretot en educació.
    Sobre el vídeo del Dragui, em va agradar més l'anterior perquè explicava més el moviment, no el context històric.

    ResponElimina
  3. És important que aneu seguint els diferents moviments tal i com ho esteu fent. Si teniu ben clares les característiques principals de cada un, us serà molt més senzill entendre els motius que provoquen l'evolució de la nostra literatura.

    ResponElimina
  4. Aquest video també m'ha ajudat a comprendre millor el moviment i a aprendre més coses sobre el context històric,com l'anterior. Si què és veritat què el del Draqui em va semblar més senzill i ho vaig relacionar tot millor, però penso què és una bona manera de fer-nos entendre millor el tema.

    ResponElimina
  5. Molt bo el video, encara que el del draqui em va agradar més, no explicava tant context històric.
    Però m'ayudat a entendre el moviment per l'examen gracies.

    ResponElimina