29 de març 2010

El Modernisme

Aquí teniu un vídeo que us pot ajudar a repassar tot allò que hem treballat a l'aula sobre aquest període anomenat Modernisme. Espero que us agradi i sobretot que sigui útil!

Edu3.cat

També hi ha un vídeo, que tot i ser antic i un pèl infantil (era un programa de dibuixos dels anys 80) explica de manera senzilla, clara i entenedora què va representar el Modernisme a Catalunya.

7 comentaris:

  1. M'agradat molt el video del drac perquè crec que he après més de la explicació aquesta que no pas la del llibre. A més a més està molt ben explicat i és una altra manera d'aprendre

    ResponElimina
  2. es un video que val la penar mirar, m'ha ensenyat moltes que no sabia ha estat una eina molt útil per aquest tema del modernisme.

    ResponElimina
  3. Crec què el video està molt bè, ja què ho explica tot molt clarament i m'ha ajudat a relacionar-ho tot millor que no pas amb la lectura del temari del llibre.

    ResponElimina
  4. A mi també m'agradat aquest video, perquè és una video que explica molt bé lo que es el modernisme, i també es un video que es educatiu.

    ResponElimina
  5. El vídeo està força bè encara que és una mica vell, però amb imatges les coses s'entenen molt millor i molt més ràpid m'ha servit molt.

    ResponElimina
  6. Tot i que el vídeo del drac és infantil, ajuda molt a comprendre i a veure "posada en escena" la teoria del llibre. És increïble la quantitat d'edificis modernistes que hi ha a Barcelona,trobo que tenen una estètica molt maca i és una de les coses que més m'agraden de la ciutat: aquests edificis. Estan bé aquests videos de repàs del tema.

    ResponElimina
  7. Esteu fent una molt bona feina, us animo a seguir treballant durant la recta final del curs!

    ResponElimina