23 de gener 2010

Muntatge de La bogeria de Narcís OLLER


El passat 21 de gener de 2010, vam tenir l'oportunitat d'assistir al muntatge de La bogeria que van fer al Teatre Ponent de Granollers.
Aquí us deixo un enllaç on es fa una valoració de l'obra i on hi podeu trobar més imatges de la representació, però sobretot m'interessa saber la vostra opinió sobre l'espectacle.
Ens llegim als comentaris!

5 comentaris:

  1. En general se'm va fer avorrida, encara que en alguns moments puntuals vaig riure. Al meu parer, per ser un resum de l'obra es va centrar molt en explicar la part més pesada del llibre. El que sí que em va agradar va ser la pregunta del final: "On són els bojos?", perquè ningú sap on son els bojos, podríem ser nosaltres els bojos i els que a nosaltres ens semblen bojos podrien ser els que menys ho estàn.

    ResponElimina
  2. Crec que la funció no us va agrada massa perquè va ser, en general, poc "teatral". De tota manera, estic segura que quan treballem el llibre a l'aula us anirà molt bé poder recordar la posada en escena.

    Per cert, si algú encara ho ha comprat la novel·la, que ho fagi!

    Ens llegim!

    ResponElimina
  3. A mi personalment no m'hi va agradar molt però en de tenir el comte el treball dels actors.
    Van fer-la molt pesada ja que van explicar la part mès molesta com aixo dir-ho i pot ser va ser aquest el seu error, i la gent es va aburrir.
    Despres van criticar el public i aixo no agrada llens ni mica, pero despres de tot no va ser tan mala la sortida ja que almenys van tenir un dia sense cole.
    I estic d'acord amb la ultima part del comentari de Alba ja que ningú sap la resposta.

    ResponElimina
  4. Em va agradar el vestuari, els pentinats i el decorat de l'època. La posta en escena va estar bé malgrat la complexitat lèxica amb la que parlaven els actors i que era una part de l'obra difícil d'entendre. En conclusió l'obra va ser feixuga i difícil d'entendre però va estar ben representada pels actors. Crec que per primera vegada m'agradarà més el llibre que la representació teatral i és difícil perquè us asseguro que per mi no hi ha res més aborrit que llegir un llibre de text.

    ResponElimina
  5. La representació es va fer bastant aborrida, m'esperaba una representació resumida de tota la novel·la no els diferents pensaments dels personatges, pensava que veient l'obra teatral em faria una mica d'ideia pero crec que em va embolicar més.
    Ens llegim! :) Paula.

    ResponElimina